5x waarom introverten de winter geweldig vinden

Ah, de winter. Hoewel de temperaturen gemeen onder het nulpunten duiken, ben ik als introvert toch helemaal verliefd op dit seizoen. Gezellige kerstlichtjes in de straten, heerlijke vanillekaarsen en dikke donsdekens in huis ♥ Ik ben fan! En wel hierom:

1 . Donkere avonden

De avonden worden korter. Na half 5 ’s avonds is het buiten gezellig wandelen tussen de kerstverlichting in de straten én eenmaal thuis heb je het perfecte excuus om extra vroeg in de zetel te kruipen met een boek. Jeej!

2 . Dik, dikker, dikst

De winter is het seizoen bij uitstek om te verdwijnen in oversized sweaters of om jezelf helemaal weg te moffelen in een dik donsdeken. Hallo winter, hallo knuffelzachte pyjama’s en pantoffels! Een lazy pyjama day is toch nog net dat tikkeltje leuker in de winter.

3 . Jingle bells

Wie winter zegt, zegt natuurlijk ook Kerst. De periode van de Warmste Week, liefdadigheid, vrolijke gezichten, cadeautjes kopen, gezellige momenten samen met de familie, enz. Mijn Christmas playlist staat nu al op repeat!

4 . Netflix all the way

Op prachtige zomerdagen lijkt het zonde om uren aan een beeldscherm gekluisterd te zitten, tijdens koude winterdagen kruipen we daarentegen maar al te graag warmpjes binnen. Tijd om je favoriete series of kerstfilms te bingewatchen op Netflix! Popcorn klaarzetten en gaan…

5 . Toffee nut crunch latte

Jep, ik ben helemaal dit type meisje! Een lekker kopje koffie is natuurlijk elk seizoen perfect om ’s morgens mee wakker te worden, maar ’s winters is het ook een heerlijk drankje om je op een winterse ochtend mee te verwarmen. En al helemaal als je koffie een lekker smaakje heeft, zoals bijv. een White Chocolate Mocha of Speculoos Latte. Om nom nom!

Ben jij ook zo dol op de winter? 

Geef een reactie

Instagram
8   84
11   126
8   70
4   98
13   110