Netflix | The Holiday Calendar

Netflix doet zijn uiterste best om ons massaal in de kerstsfeer te krijgen. Na even door hun feestelijke aanbod gescrold te hebben, viel mijn oog op deze schattige kerstfilm met Katerina Graham in de hoofdrol (fans van de Vampire Diaries – hierzo! – herkennen haar vast en zeker als Bonnie Bennet). 

the holiday calendar

In The Holiday Calendar speelt ze Abby, een fotografe die droomt van een eigen studio. Hoewel ze zelf het gevoel heeft dat haar leven nergens naartoe leidt, lijkt de antieke adventkalender die ze van haar oma erfde over magische krachten te beschikken!

The Holiday Calendar (2018) is een typisch Amerikaanse kerfstfilm met een vleugje romantiek, een grote droom en een heleboel kerstsfeer! Maar helaas ook met de nodige clichés… Stiekem zie je elke verhaallijn (voor wie zal ze kiezen, zal ze haar droom waarmaken, enz.) al van mijlenver aankomen maar hé, dat mag de (kerst)pret niet drukken.  

Hoewel het verhaal niet extreem origineel is en de acteerprestaties je niet van je stoel doen vallen van verbazing, is dit toch een heel leuke film voor wie een happy end wel weet te smaken! De kerstsfeer spat bovendien van het scherm en dat is stiekem toch wel een beetje wat we willen rond deze tijd van het jaar, niet? 😉 

Mijn conclusie? Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een luchtige feel good movie om mee in de kerstsfeer te komen. 

Geef een reactie

Instagram
8   84
11   126
8   70
4   98
13   110