Netflix film | Isn’t it Romantic

Toen ik zag dat de romantische komedie ‘Isn’t it Romantic’ op Netflix stond, plande ik meteen een filmavondje in. Diep vanbinnen ben ik namelijk een echte girly girl die graag wegdroomt bij een zoetsappig liefdesverhaal.

Maar of ‘Isn’t it Romantic’ daar de perfecte film voor was? Nou nee, niet echt. Het is duidelijk dat de makers van ‘Isn’t it Romantic’ een soort van parodie op de typische romcom in gedachten hadden. Alleen zijn ze daar niet helemaal in geslaagd.

Om te beginnen is de film eigenlijk de romcom waar ze net afstand van lijken te willen nemen. Een luchtig verhaal, een duidelijke love interest en een verhaallijn die je van mijlenver ziet aankomen. Dus een soort aanklacht tegen de typische romcoms is het zeker niet. Het is gewoon een romcom.

Als romantische film vind ik ‘Isn’t it Romantic’ helaas ook niet de meest spectaculaire film die ik ooit zag. Daarvoor ontbreekt een echt legendarisch liefdesverhaal om bij weg te dromen. Denk maar aan Noah en Allie uit The Notebook bijvoorbeeld. Of Bridget Jones en Mr. Darcy (tip: deze staat momenteel ook op Netflix!).

Waarom je dan wel zou moeten kijken? Nou, ‘Isn’t it Romantic’ is zonder twijfel de perfecte zaterdagavondfilm om even helemaal je verstand op nul te zetten. Rebel Wilson is zoals steeds ge-wel-dig en Liam Hemsworth is net zo onweerstaanbaar als altijd… Nu nog een beker popcorn of Ben & Jerry’s en je bent klaar voor een heerlijk ontspannen avondje Netflix!

Score: ★★★
Bekijk de trailer van Isn’t it Romantic hier.

Geef een reactie

Instagram
8   84
11   126
8   70
4   98
13   110