4 romantische films om deze kerstvakantie op Netflix te kijken

Hoera! Nu kerstavond wel héél dichtbij komt, is de kerstvakantie officieel van start gegaan. Hallo gezellige familiedinertjes, heerlijk foute kersttruien en geweldige Netflixfilms! Om de kerstvakantie alvast met een vleugje romantiek te starten, deel ik hieronder mijn 4 favoriete Netflixfilms van het moment met jullie.

The Holiday Calendar (2018)

Mijn eerste aanrader is The Holiday Calendar. In deze typische kerstfilm kruipt Katerina Graham in de rol van Abby, een fotografe die droomt van een eigen studio. Haar opa schenkt haar een mysterieuze (en magische?) adventkalender die nog van haar oma is geweest… Dat klinkt als de start van een heerlijk kerstverhaal, toch?

De film is zeker een aanrader voor wie een luchtige feelgood movie met een heleboel kerstsfeer wel weet te smaken! P.S. mijn volledige filmrecensie lees je hier.

Beauty and the Beast (2017)

Deze Disneyklassier hoeft geen introductie, toch? Een romantisch verhaal, een indrukwekkend kasteel, een betovering en héél wat aanstekelijke Disneyliedjes… Ik ben fan! Emma Watson is bovendien helemaal geweldig als Belle. Deze film kan ik blijven herbekijken. Dankjewel voor dit leuke kerstcadeautje, Netflix!

The Holiday (2006)

En over klassiekers gesproken… Deze kerstfilm gaat ondertussen ook al heel wat jaartjes mee! Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zorgen voor de nodige dosis romantiek en kerstsfeer in Londen én L.A. Ook deze winter kan deze film dus niet onbekeken blijven!

Bridget Jones’s Diary (2001)

Wow, ik kan nauwelijks geloven dat de allereerste Bridget Jones film alweer van 2001(!) dateert. Nu de film op Netflix staat, heb je het perfecte excuus voor een nostalgisch momentje met de legendarische Mark Darcy en Daniel Cleaver. Mét een potje Ben&Jerry’s voor je neus natuurlijk. En dan loeihard meebrullen met “All By Myself”. Just for old times’ sake.

filmblog

Alvast prettige feesten
& veel kijkplezier gewenst deze vakantie! 😉 

Geef een reactie

Instagram
8   84
11   126
8   70
4   98
13   110