3 gezellige koffiebars in Brugge om te ontdekken

Sinds ik in Brugge woon, ben ik nog dieper onder de indruk van deze prachtige historische stad. Plan je binnenkort een weekendje Brugge of zoek je gewoon een gezellige plek om een koffie of thee te drinken? Dan deel ik hieronder graag mijn 3 favoriete koffiebars in Brugge met jullie!

Vero Caffè

Iets verder weg van de toeristische kern van de stad en daardoor vrij rustig gelegen: Vero Caffè! In een prachtig minimalistisch interieur geniet je in van een lekkere koffie, thee of warme chocolademelk (om nom nom!). Als zoetekauw verloor ik mijn hart aan de witte chocolademelk. Waanzinnig lekker! Al moet ik bekennen dat ik ook aan de zelfgemaakte cake in de toonbank niet kon weerstaan. #sorrynotsorry 

Sint-Jansplein 9, 8000 Brugge | website en openingsuren

Margritt

koffiebar brugge

Deze koffiebar is perfect gelegen tussen de twee belangrijkste winkelstraten van Brugge en op een steenworp van de Markt. De ideale tussenstop tijdens een dagje shoppen denk ik zo! Het warme interieur, de zoete lekkernijen en heerlijke koffie zijn zeker en vast goede redenen om koffiebar Margritt met een bezoekje te verblijden.

Sint-Amandsstraat 30, 8000 Brugge | website en openingsuren

Li O Lait

Li O Lait, dat is zoals ze zelf zeggen ‘coffee, tea & more’. In deze gezellige koffiebar in hartje Brugge kan je terecht voor overheerlijke koffie uit grootmoeders tijd. Maar er is meer! Hier geniet je ook van heerlijk verfrissende iced tea of een smakelijke bagel of quich. Yummie! Op zoek naar een tof adresje om te ontbijten, brunchen of lunchen? Dan raad ik deze koffiebar in Brugge zeker aan.

Dweerstraat 30, 8000 Brugge | website en openingsuren

Wat is jullie favoriete koffiebar in Brugge?

Geef een reactie

Instagram
8   84
11   126
8   70
4   98
13   110