Helemaal het einde

helemaal het eindeNormaal heb ik niet zoveel met chicklits. Oppervlakkige personages, een tenenkrommende verhaallijn en onrealistische romances zorgden er in het verleden meer dan eens voor dat ik een boek terug aan de kant legde.
Gelukkig kan je geen volledig genre over dezelfde kam scheren. Bewijs daarvan? De Nederlandse schrijfster Lisette Jonkman! Na enkele jubelende recensies over haar boeken gelezen te hebben, waagde ik mij enkele jaren geleden aan haar debuutroman ‘Glazuur’. Een absolute voltreffer! Ik was op slag verliefd. Sindsdien verslind ik dan ook met plezier al haar boeken.

Haar laatste chicklitpareltje is ‘Helemaal het einde.’

Helemaal het einde is een humoristische feelgoodroman over Roxy, de leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plots aan een overdosis overlijdt, moet Roxy tegen haar zin terug bij haar ouders op het platteland gaan wonen. Daar doet ze haar best om een oud geheim te bewaren…

Hoewel deze roman maar liefst 480 pagina’s telt, las ik hem op twee dagen tijd helemaal uit. De personages en het leuke, originele plot maken dat dit boek leest als een trein. All aboard! Ik wacht nu al ongeduldig op Lisette’s volgende verhaal.

★★★★☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram
3   72
13   91
5   96
6   99
8   125